En begivenhedsrig weekend

Weekenden startede fredag, med at vi pakkede sammen og kørte imod sjælland. I kolding mødtes vi med Karin, som er Ebis nye madmor. Det var rigtigt hårdt at sige farvel, men Karin og hendes kæreste er blevet så glade for Ebi allerede, så jeg er ikke i tvivl om at det var det rigtige for hende. Men føj hvor vi savner vores lille Ebi-glad, og jeg ville ønske hun havde kunnet med de andre, så jeg kunne have beholdt hende, men det var ikke det bedste for hende at blive her.

Fredag aften tjekkede vi ind hos min veninde i taastrtup – Mette som har Gari og Wasabi. Det var dejligt at se de to skøre drenge igen, de har det super godt og terroriserer deres nye madforældre med ulykker af alle slags. Mette har en kæmpestor løbegprd/voliere udenfor på 32 m2, og den fik mine basser lov til at sove i. Den er sikret på alle tænkelige måder, og der er et isoleret hus, så de ikke får træk eller kommer til at fryse når de sover.

Lørdag morgen kørte vi imod falster på udstilling. Der havde jeg en stand med en anden ilderveninde, Trine – det er altid mega hyggeligt. Vi sælger lidt af hvert af hjemmelavede ilderting, jeg havde glasting med gravering, hulekøjer og sengetøj til ildere, trine havde rammer med ildere, klistermærker og fine små tegninger/kort. På falsterilderen skulle der komme en og kigge på Gohan, og se om han var noget for hende og hendes ilderdreng. Gohan faldt hurtigt til sammen med Gabi, og Karina blev den nye ejer af ham. Det var lidt svært, og så især lige efter vi også havde sagt farvel til Ebi, men når man ved de får gode hjem, så er det jo også det vigtigste.

Udover det lidt sørgelige at sige farvel til Gohan gik udstillingen godt. Man kan på den udstilling se dyrene blive bedømt via en skærm (man må ikke komme i dommerlokalet), så jeg blev vidne til at Nori overfaldt dommeren, klyngede sig til hendes arm og var fuldstændigt udenfor pædagogisk rækkevidde. Dommeren var tydeligvist flad af grin, og Nori havde det vist også sjovt. Det gav så Nori en pris som dommersekretærfavorit, og en andenplads fik hun også. Tofta vandt Grunks mindepris, som jeg blev rigtig glad for at få. Grunk var en ilder som jeg var med til fødslen af, og som blev handicappet, desværre døde han i en helt urelateret ulykke og fik aldrig en chance i livet.

Mine andre vandt ikke noget, selv om Joa var til recall om andenpladsen i hendes klasse. Dog vandt Gohan en ærespris, selv om han ikke engang var tilmeldt udstillingen, så hans nye madmor fik lov at modtage en pris med ham på den aller første dag.

Vi sov hos Mette efter udstillingen, og inden vi tog fra hende fik jeg lige taget lidt billeder i hendes løbegård. Det er jo en helt fantastisk setting, bare lidt træls at mit kamera har så dårligt et forhold til dagslys.