FCF udstilling i går

I går drog vi til Assens ved Mariager på en udstilling, som jeg på en eller anden måde havde fået ind i mit hoved var en lille hyggelig udstilling, og den var da bestemt også hyggelig, men ikke ligefrem lille. Der var tilmeldt omkring 270 ildere (mener det var deromkring), som fordelte sig over 44 klasser. Udstillingen varede på trods af 4 dommere også til over midnat, så vi var rigtigt glade for at have under en times kørsel hjem!

jeg sad dommersekretær hele dagen, og fik derfor ikke snakket med alle de folk jeg gerne ville eller så meget som jeg gerne ville. Til gengæld er det altid spændende at sidde dommersekretær. Jeg sad for Aija Kouhi fra Finland, og det var nok den hyggeligste oplevelse jeg har haft som sekretær. Dem jeg har siddet for indtil videre har været meget forskellige, og det er altid spændende at lære noget nyt og se det hele inde fra dommerlokalet.

For første gang længe vandt alle mine dyr noget. Joa og Nori vandt begge førstepladser og Meep og Tofta vandt andenpladser. Meep har ikke vundet noget længe, så jeg blev meget glad og overrasket, især fordi hendes klasse var en af de større på udstillingen, hvor de andre tøser var i ret små klasser. Lugh placerede sig ikke, hvilket jeg heller ikke havde forventet, men han fik Beates dommersekretærfavorit, da han mindede hende om hendes smukke dreng Felix <3 det er altid skønt når andre også kan se hvor skønne ens ildere er, selv om de måske ikke lige er dem der vinder deres klasse.

Derudover vandt vores lille redningsilder pandora en 1. plads og bedste handicap <3

Desværre havde jeg glemt mit kamera derhjemme, så jeg havde kun mobilen at gøre godt med :( Jeg har i nogle år efterhånden ikke rigtigt taget billeder på udstillinger, fordi jeg før i tiden har haft copyright problemer, men nu havde jeg lige for en gangs skyld lyst, og så efterlader jeg kameraet hjemme.

Nå men jeg tog et par stykker med mobilen, som I må nøjes med og så et par enkelte da jeg kom hjem.