Flying Sushi 2 år

Det er et år siden jeg sidst brugte bloggen her da jeg for tiden bruger facebook til at opdatere på, men jeg synes det er passende herinde, da jeg også opdaterede her sidste år :

I dag fylder de dejlige basser to år. Desværre har vi i år mistet dejlige Gohan til kræft, alt alt for tidligt. Heldigvis nåede han at få den bedste tid man kunne ønske hos sin madmor. Hvil i fred lille basse <3

De andre har det heldigvis rigtigt godt og er alle stadig meget elskede og trives godt. Igen i år har jeg lokket folk til at sende billeder. Tillykke til dem alle !!

Flying Gari og Flying Wasabi hygger stadig hos Mette og Jonas, hvor de går under øgenavnet tumperotterne.

Gari

Wasabi

Flying Nigiri (Chupa-Chups) og Flying Miso (Gigs), som bor hos Mia, er stadig lige frække og herlige, Chupa minder en del om søster Nori i flabetheds-niveau. Gigs er bare en lillebitte klump nuttethed.

Chupa

Gigs

Flying Rainbowroll (Sif) og Flying Spiderroll (Alf) laver stadig ballade hos Betinna. De har begge været på deres første udstillinger i år, og især Sif har klaret det rigtigt pænt :) Hun er en mildere version af Nori, der er virkelig ikke ondt skabt i den pige. Alf ligner sin far meget.

Sif

Alf

Flying Ebi er elsket helt til skyerne af Karin, hvor hun får lov at styre menneskerne med hård hånd som den prinsesse hun er. Hun har det rigtigt godt, og har endda været et smut på ferie hos os, hvor vi virkelig kunne se at hun bare trives.

Ebi

Flying Temari, som madmor Heidi fortæller, at de har døbt ‘bademester Timmy’, fordi hun konstant skal vaske dem :) 

Flying Nori bor selvfølgelig stadig hos os. Hun har fundet en god ven i Robyn, som vi fik sidste år. Nori er en lille lort som altid, der både kan være det strideste og blideste der findes. Med andre ord er hun simpelthen bare herlig – i hvert fald i madmors øjne <3 Billedet er snuppet hurtigt med telefon, og hun er i pelsskifte, så hun ligner en kogevask. Normalt er hun altså pænere.