Så er hvalpene valgt

Elisebeth (nr 2 :P ) var på besøg igen i dag for at blive sikker på sit valg, og hun valgte lille grøn pige :) Hun vil tage hende med på udstillinger, og hun er umiddelbart en af de gode i kuldet til den slags. Så håber jeg bare at hun udvikler sig lige som Elisabeth ønsker det og kommer til at sparke røv :D Det er svært at sige endnu, men hun er ikke en grim pige i hvert fald (hvis jeg selv skal sige det :P ).

Heidi har valgt grøn dreng og døbt ham Flying Alonso :) Og hvid og orange drenge er indtil videre reserveret til Morten, en førstegangsejer her fra området. Vi skal lige snakke om de endelige ting på fredag, men det ser ud til at falde på plads.

Det er lidt blandet synes jeg at alle nu er lovet væk. Det er dejligt at de kommer ud i gode hjem, men jeg synes jo heller ikke helt jeg kan undvære dem nu. Det bliver særligt svært at sige farvel til hvid dreng, som vi jo ville have beholdt, men de har jo alle fået en plads herhjemme. Men jeg kommer ikke til at savne at gøre rent inde ved dem hele tiden til en grad hvor jeg forsømmer resten af huset, og rengøringen i øvrigt er spildt igen efter 1 time…

I får lige en lille film af fodringstid :D Jeg håber den virker. Jeg synes den hakkede lidt da jeg havde lagt den ind. Måske skal den lige loade?

Første gang i løbegården :D

I dag har Mia været på besøg sammen med sin søster og kæreste, for at vælge hvalp. Vejret var skønt, så vi tog hvalpene ud i vores store løbegård/voliere. Jeg havde forventet at de ville være bange for udenfor og sidde og lure inde i kassen. Det var så overhovedet ikke tilfældet! Hurtigt var der hvalpe over det hele, og de fik rigtigt gravet og snust til det hele. Da Mia skulle til at gå ville hun lige sige farvel til sin dreng, men han og 4 andre hvalpe var ikke at finde. Så måtte jeg have Robyn ud for at finde dem, og i løbet af 3 sekunder havde hun lokaliseret alle de resterende hvalpe sovende nede i et hul :D De fulgte efter hende så snart de så hende, så det var en effektiv måde at få dem ud igen :) Mias valg faldt på Lilla dreng, som nu kommer til at hedde Flying Hawthorn.

Billeder fra løbegården:

blå dreng laver et mærkeligt ansigt, fordi han ikke gider at holdes :P

Flying Hunt laver et mærkeligt ansigt, fordi han ikke gider at holdes :P

Hvid dreng

Hvid dreng

hvid dreng

hvid dreng

hvid pige

Flying Piquet

IMG_1408 IMG_1412

Mia med Flying Hawthorn (tidligere lilla dreng)

Mia med Flying Hawthorn (tidligere lilla dreng)

sort dreng tager lige et bad i vandskålen (for lige bagefter at rende igennem en tunnel og panere sig i jord)

Flying Schumacher tager lige et bad i vandskålen (for lige bagefter at rende igennem en tunnel og panere sig i jord)

Da Mia og co. tog hjem kom Elsiabeth (nr. 2, vi har jo to Elisabeth’er på hvalpeliste). Hun skulle egentlig komme i morgen, men hun kunne ikke vente, og hun arbejder få minutter fra hvor vi bor. Faktisk i gåafstand :) Jeg var jo alligevel hjemme med hvalpene, så hun stak hovedet forbi. Hun skulle egentlig have en dreng, men endte med at falde for grøn pige. Hun har ikke valgt 100% endnu, så den endelig beslutning bliver i morgen, så resten kan få valgt :)

Heidi har også valgt sin ene hvalp, som bliver sort pige. Hun kommer til at hedde Flying Senna :D Det er muligt at Heidi skal have en til, men det kommer lidt an på hvordan det hele går op tror jeg :) Alt i alt falder de fleste ting på plads i morgen.

Billeder fra Elisabeths besøg:

Grøn pige putter hos Elisabeth

Grøn pige putter hos Elisabeth

Robyn rendte længe restløst rundt med et stykke kanin, indtil hun endelig fandt det perfekte gemmested på Elisabeths fødder...

Robyn rendte længe restløst rundt med et stykke kanin, indtil hun endelig fandt det perfekte gemmested på Elisabeths fødder…

Orange dreng (venstre) og grøn pige (højre)

Orange dreng (venstre) og grøn pige (højre)

Orange dreng (venstre) og grøn pige (højre)

Orange dreng (venstre) og grøn pige (højre)

Endnu 2 hvalpe er valgt :)

I dag var Lene og Kenneth på besøg, og de valgte deres unger :) De tager rød pige, som startede dagen med at bide Lene i fingeren (lille skid!) og sort dreng :) Rød pige skifter navn til Flying Farina og Sort dreng skifter navn til Flying Schumacher (kælenavn: Schumi). Elisabeths babyer kommer til at hedde Flying Piquet (tidligere hvid pige) og Flying Hunt (tidligere blå dreng).

I morgen kommer Mia på besøg for at vælge sin dreng :) Og Heidi skal have valgt også.

Hvis der ikke er opdateringer herinde dagligt skal I ikke gå i panik, men der er nok at se til nu hvor folk skal vælge :) Jeg har heldigvis ferie i den uge vi går ind i nu, så mon ikke jeg også får tid til at smide lidt billeder til jer :D

IMG_1314

Kenneth med sine kommende babyer

IMG_1317

Flying Schumacher og Flying Farina

 

8 uger og udvælgelsen er i gang!

8 uger allerede! Jeg tænker på det som en slags konfirmationsalder for ildere :D De træder ind i de voksnes rækker, og nogle steder flytter de endda hjemmefra i den alder, men i virkeligheden er de stadig bare store børn :)

Elisabeth og jeg har valgt avlsdyr i dag. Det har været svært, for begge de drenge vi havde ønsket os har ikke skiftet tænderne som de burde. De har stadig babytænder som ikke ser ud til at falde ud, og selv om det ikke har en sundhedsmæssig betydning, så er det selvfølgelig ikke noget man ønsker at avle videre på. Heldigvis har der været mange dejlige babyer at vælge imellem :) Jeg har valgt tidligere rød dreng, som nu hedder Flying Ascari. Elisabeth har valgt blå dreng og hvid pige. Jeg har ikke fået navne fra hende endnu, men de kommer selvfølgelig på når jeg har dem, så I andre ved hvad der er tilbage. Temaet er jo formel 1. verdensmenstre – og det er altså Hessel der har valgt det :P IKKE min idé!

Jeg bad Hessel hjælpe med at tage billeder af de valgte hvalpe, men Hessel 32 år kan ikke rigtigt være med i noget med billeder uden der går skøre ansigter i det.. jeg har taget nogle af dem der så mindre slemme ud.

Flying Ascari - tidligere rød dreng

Flying Ascari – tidligere rød dreng

Elisabeths babyer og en meget fjollet Hessel

Elisabeths babyer og en meget fjollet Hessel

Elisabeths babyer

Elisabeths babyer

Hessel med Elisabeths babyer

Hessel med Elisabeths babyer

7 uger og 6 dage

Nu virkede det ikke med video i går, så derfor har jeg lavet en til jer i dag :D

Jeg har faktisk taget virkelig mange billeder, men Mia og Janus kom på besøg, og det var så hyggeligt at de blev helt til lidt i ti, og jeg endte med at måtte smide dem ud :D Tiden flyver når man er i godt selskab, og hvalpene nåede både at være aktive, gå døde, og så vågne op igen :D Men pointen var bare at jeg ikke gider ordne alle billederne nu :) I får et par stykker:

Mia og Janus er netop trådt ind på ilderværelset

Mia og Janus er netop trådt ind på ilderværelset

Blå dreng er gået helt død hos Janus

Blå dreng er gået helt død hos Janus

zzzz

zzzz

ikke det store

Jeg ville have lagt en video op i dag og nu har jeg ventet i over en halv time på at den skulle loade uden videre held, så nu giver jeg altså op og går i seng! Så I får ikke nogen opdatering i dag (eftersom videoen VAR opdateringen). Jeg må alligevel hellere sige, at alle hvalpe har det godt, og når man går ind til dem kravler de op af ens bukser så det er ret svært at komme nogen steder :D De er gode til at kravle nu. I weekenden eller i starten af næste uge kommer de med ud i løbegården. Hvid dreng ser også ud til at være ved at være helt ok, så nu er det ved at være tid til at de kan prøve at komme ud :) De skal også have mødt nogle af den andre voksne en af dagene for at se hvad de siger til andre ildere, og så de ved at der findes andre derude :)

Sov godt alle.

Billeder :D

Glædelig sankthans til jer alle :) Jeg har brugt aftenen på at tage individuelle billeder af de små basser og veje dem. Den nye vægt er bedre end den gamle, men jeg tror ikke man kan regne helt med vægtene, da nogle af dem svingede ret meget.

Sort dreng: 513
rød dreng: 547
grøn dreng: 477
blå dreng: 541
orange dreng: 507
lilla dreng: 548
hvid dreng: 533

sort pige: 378
rød pige: 416
grøn pige: 444
hvid pige: 409

De har i dag fået rotter UDEN jeg har fjernet tarmene på dem! Det gik fint :) Jeg har jo været bange for de blev kvalt i tarmene, som de kan når de er små, men basserne er jo ved at være ret store og det kan de sagtens klare :) Det gør det lidt nemmere med mad til dem.

blå dreng

blå dreng

grøn dreng

grøn dreng

grøn pige

grøn pige

hvid dreng

hvid dreng

hvid pige

hvid pige

lilla dreng

lilla dreng

orange dreng

orange dreng

rød dreng

rød dreng

rød pige

rød pige

sort dreng

sort dreng

sort pige

sort pige

7 uger + 3 dage

Allerede 7½ uge! Jeg har lige taget en masse billeder af hvalpene og sidder og venter på at min ilderveninde Dolly kommer forbi og hilser på hvalpe :)

Det går kanon godt med hvid dreng! I dag har han nærmest løbet og jeg synes han halter meget mindre! Det er bare så dejligt. Til gengæld har ham og lilla dreng indtil videre helt håbløse tænder, og det var faktisk de to jeg havde overvejet til avl! Det er især hårdt hvis jeg ender med at måtte “Kassere” hvid dreng til avl, for jeg er jo blevet sindssygt forelsket i det lille kræ, og selv om de alle er dejlige, så kan jeg næsten begynde at tude ved tanken om at skulle slippe ham! Det er jo noget hø, når jeg er nødt til at gå efter de bedste kvaliteter i et avlsdyr, og dermed er det ret dumt at gå efter en der har tandfejl… De kan stadig nå at rette sig op, men jeg tror ikke ret meget på det, og så skulle de nå det inden weekenden, hvor vi jo skal vælge, så resten af hvalpene også kan finde deres nye ejere.

Lille sort pige kan i dag komme op i en af de huler vi har hængende på væggen i ilderværelset, så hun ynder at hoppe op og ned fra den hun kan nå. Alle de andre står bare og kigger og prøver at se hvad hun laver. Det er lidt skægt det lige er hende, når hun er den mindste af dem alle nu :D

hvidpige

hvid pige

sådan ser det ud når man sætter sig ned til hvalpene

sådan ser det ud når man sætter sig ned til hvalpene

IMG_0859 IMG_0888 IMG_0892

sort pige vasker hænder

sort pige vasker hænder

sort pige: "se hvad jeg kan"

sort pige: “se hvad jeg kan”

sort pige "kuk kuk"

sort pige “kuk kuk”

Weekendens opdatering

Undskyld jeg ikke skrev i går, alt er ok! I var et par stykker der undrede jer, men det er simpelthen bare fordi vi jo havde besøg i går af Elisabeth som har faren til kuldet, og hun havde mand og børn med. Det var ellers rigtigt hyggeligt, men det gav ikke så meget tid til blog, selv om der var masser af tid til hvalpe :)

Vi ville gerne have valgt i denne weekend, men lilla og hvid dreng som ellers er bygningsmæssigt de bedst egnede til avl har indtil videre ret håbløse tænder… vi håber meget det retter sig op i løbet af ugen. aftalen er at vi skal vælge næste weekend, så I andre også kan få lov at vælge :)

Da Elisabeth tog hjem kørte vi ud og hjalp en i nærheden af Aalborg ved at lede efter hendes ilder, som er løbet væk :( Vi fandt ham desværre ikke, men jeg har LIGE fået en besked på at han ER fundet. Pyha! Det er ikke til at bære når man ved der render en lille ilder rundt alene i skoven :(

Vi har købt en ny vægt men ikke taget den i brug endnu. Men i får lige et par billeder med på vejen :D Det går i øvrigt rigtigt fint fremad med hvid dreng. Han kan bruge benet meget mere, selv m han stadig halter på det :)

hvid dreng

hvid dreng

orange dreng

orange dreng

orange dreng

orange dreng

rød pige

rød pige

7 uger!

Så er de 7 uger gamle, og tiden flyver afsted!

Jeg glemte at købe en ny vægt, da vi var ude at handle. Jeg forsøgte så at sætte andre batterier i den gamle, men den er helt færdig. Selv når der ikke står noget på den, står den og skifter imellem ret forskellige vægte. Så for nu har jeg besluttet bare at nyde hvalpene og lade være med at være i panik over ikke at have en vægt.

Vi  har haft besøg her til aften af en der kiggede på en hvalp, og faktisk er der ikke såå mange tilbage, så det er rart at vide at alle kommer i gode hjem :) Til gengæld faldt lille sort dreng ned fra hendes skulder og blev mega forskrækket og skreg og skreg og bed min finger til blods :o Stakkels lille pus <3 Han kom heldigvis ikke noget til. Vi skal ikke have flere ødelagte hvalpe nu!!

Jeg synes det går fremad med hvid dreng, men han halter stadig. Det ville jeg godt have han holdt op med! Til gengæld er nogle af dem begyndt at skifte tænder nu, og de er også ved at skifte pels flere af dem.

I får lige et billede af dem hver især fra i dag :) Så vil jeg ikke skrive så meget mere. Det er nemlig en travl weekend med en masse besøg.

blå dreng

blå dreng

grøn dreng

grøn dreng

grøn pige

grøn pige

hvid dreng

hvid dreng

hvid pige

hvid pige

lilla dreng

lilla dreng

orange dreng

orange dreng

rød dreng

rød dreng

rød pige

rød pige

sort dreng

sort dreng

sort pige

sort pige