Første gang i løbegården :D

I dag har Mia været på besøg sammen med sin søster og kæreste, for at vælge hvalp. Vejret var skønt, så vi tog hvalpene ud i vores store løbegård/voliere. Jeg havde forventet at de ville være bange for udenfor og sidde og lure inde i kassen. Det var så overhovedet ikke tilfældet! Hurtigt var der hvalpe over det hele, og de fik rigtigt gravet og snust til det hele. Da Mia skulle til at gå ville hun lige sige farvel til sin dreng, men han og 4 andre hvalpe var ikke at finde. Så måtte jeg have Robyn ud for at finde dem, og i løbet af 3 sekunder havde hun lokaliseret alle de resterende hvalpe sovende nede i et hul :D De fulgte efter hende så snart de så hende, så det var en effektiv måde at få dem ud igen :) Mias valg faldt på Lilla dreng, som nu kommer til at hedde Flying Hawthorn.

Billeder fra løbegården:

blå dreng laver et mærkeligt ansigt, fordi han ikke gider at holdes :P

Flying Hunt laver et mærkeligt ansigt, fordi han ikke gider at holdes :P

Hvid dreng

Hvid dreng

hvid dreng

hvid dreng

hvid pige

Flying Piquet

IMG_1408 IMG_1412

Mia med Flying Hawthorn (tidligere lilla dreng)

Mia med Flying Hawthorn (tidligere lilla dreng)

sort dreng tager lige et bad i vandskålen (for lige bagefter at rende igennem en tunnel og panere sig i jord)

Flying Schumacher tager lige et bad i vandskålen (for lige bagefter at rende igennem en tunnel og panere sig i jord)

Da Mia og co. tog hjem kom Elsiabeth (nr. 2, vi har jo to Elisabeth’er på hvalpeliste). Hun skulle egentlig komme i morgen, men hun kunne ikke vente, og hun arbejder få minutter fra hvor vi bor. Faktisk i gåafstand :) Jeg var jo alligevel hjemme med hvalpene, så hun stak hovedet forbi. Hun skulle egentlig have en dreng, men endte med at falde for grøn pige. Hun har ikke valgt 100% endnu, så den endelig beslutning bliver i morgen, så resten kan få valgt :)

Heidi har også valgt sin ene hvalp, som bliver sort pige. Hun kommer til at hedde Flying Senna :D Det er muligt at Heidi skal have en til, men det kommer lidt an på hvordan det hele går op tror jeg :) Alt i alt falder de fleste ting på plads i morgen.

Billeder fra Elisabeths besøg:

Grøn pige putter hos Elisabeth

Grøn pige putter hos Elisabeth

Robyn rendte længe restløst rundt med et stykke kanin, indtil hun endelig fandt det perfekte gemmested på Elisabeths fødder...

Robyn rendte længe restløst rundt med et stykke kanin, indtil hun endelig fandt det perfekte gemmested på Elisabeths fødder…

Orange dreng (venstre) og grøn pige (højre)

Orange dreng (venstre) og grøn pige (højre)

Orange dreng (venstre) og grøn pige (højre)

Orange dreng (venstre) og grøn pige (højre)

Der er lukket for kommentarer.