Så er hvalpene valgt

Elisebeth (nr 2 :P ) var på besøg igen i dag for at blive sikker på sit valg, og hun valgte lille grøn pige :) Hun vil tage hende med på udstillinger, og hun er umiddelbart en af de gode i kuldet til den slags. Så håber jeg bare at hun udvikler sig lige som Elisabeth ønsker det og kommer til at sparke røv :D Det er svært at sige endnu, men hun er ikke en grim pige i hvert fald (hvis jeg selv skal sige det :P ).

Heidi har valgt grøn dreng og døbt ham Flying Alonso :) Og hvid og orange drenge er indtil videre reserveret til Morten, en førstegangsejer her fra området. Vi skal lige snakke om de endelige ting på fredag, men det ser ud til at falde på plads.

Det er lidt blandet synes jeg at alle nu er lovet væk. Det er dejligt at de kommer ud i gode hjem, men jeg synes jo heller ikke helt jeg kan undvære dem nu. Det bliver særligt svært at sige farvel til hvid dreng, som vi jo ville have beholdt, men de har jo alle fået en plads herhjemme. Men jeg kommer ikke til at savne at gøre rent inde ved dem hele tiden til en grad hvor jeg forsømmer resten af huset, og rengøringen i øvrigt er spildt igen efter 1 time…

I får lige en lille film af fodringstid :D Jeg håber den virker. Jeg synes den hakkede lidt da jeg havde lagt den ind. Måske skal den lige loade?

4 tanker om "Så er hvalpene valgt"

  1. Så kom grøn pige da til en Elisabeth, jeg glæder mig til at følge hende på udstillinger og ærger mig over jeg valgte hende fra for hun er pisse smuk ;)

  2. Bare rolig, Anne :D i er meget velkommen til at besøge Hawthorne ♥

  3. Hej Anne (& Hessel)
    Hvor er det dejligt at høre, at der er fundet gode hjem til alle hvalpene :-)
    Du/I skal have en stor tak for den daglige opdatering på Bloggen, det har været og er stadig, en fornøjelse at kunne følge hvalpene. Nu er det så op til os som hvalpekøbere, at bibeholde kontakten når hvalpene er landet hos os.
    I skal vide, at det har været behageligt at få lov at købe hvalp/hvalpe af jer og forhåbentlig bliver det ikke sidste gang. Fortsat god ferie :-D