9 uger!

… og kun en uge til at de kan flytte. skrig…! Puha jeg har slet ikke lyst til at komme af med dem (men lige her i sommervarmen kommer jeg ikke til at savne lugten). Hvid dreng og orange dreng er i dag blevet reserveret til Morten her i Aalborg. Heldigvis har Morten lovet at jeg godt må komme og besøge dem. Jeg har nemlig ikke så meget lyst til at komme af med hvid dreng :(

Ellers har hvalpene haft det varmt i de her dage. De har fået vand at lege med og har ikke været dehydrerede, men til gengæld har de haft lidt dårlig mave og været lidt mere dvaske end ellers. Hvilket ikke er særligt dvaske, eftersom det er små Duracell hvalpe.

Jeg har vejet dem i dag og taget individuelle billeder til jer :) Så håber jeg at I kan tilgive at gårsdagens blog manglede. Jeg var nemlig på fisketur og kom lidt sent hjem. Og så endte jeg med at stå og rense fisk til kl. 3 om natten, hvilket også resulterede i at Morten som skulle se sine drenge i dag, kom til et  hus hvor intet var gjort overhovedet og jeg stadig havde morgenhår :P Faktisk har vi også været på en lille fisketur i dag, så lige om lidt står den på endnu mere fiskerensning og filering til mig.

Vægte:

Flying Schumacher / Sort dreng: 672
Flying Ascari / rød dreng: 725
Flying Alonso / grøn dreng: 576
Flying Hunt / blå dreng: 717
Flying Button / orange dreng: 594
Flying Hawthorn / lilla dreng: 663
Flying Lauda / hvid dreng: 684

Flying Senna / sort pige: 505
Flying Farina / rød pige: 509
Flying Räikkönen / grøn pige: 530
Flying Piquet / hvid pige: 519

Flying Hunt

Flying Hunt

Flying Alonso

Flying Alonso

Flying Räikkönen

Flying Räikkönen

Flying Lauda

Flying Lauda

Flying Piquet

Flying Piquet

Flying Hawthorn

Flying Hawthorn

Flying Button

Flying Button

Flying Ascari

Flying Ascari

Flying Farina

Flying Farina

Flying Schumacher

Flying Schumacher

Flying Senna

Flying Senna

 

En tanke om "9 uger!"

  1. Hvor er de bare blevet flotte allesammen! ^-^
    Flying Piquet passer super godt til hvid pige :D