9 uger og 2 dage

Vi har jo haft ferie i denne uge, og det lakker nu mod enden. Når jeg i morgen starter på arbejde igen, tager vi også hul på den uge hvor de – snart ikke så – små hvalpe skal flytte. De er ikke gode til at spise tørfoder, faktisk ser jeg dem slet ikke gøre det, så I der skal have dem skal nok regne med at give dem kød i starten indtil I er sikre på de kan finde ud af tørfoder. De kan spise alle hele foderdyr. Her har de fået rotter, mus, natalmus, vagtler, duer, kanin og hamstre af hele foderdyr. Derudover daggamle kyllinger en gang om ugen. Ellers har de fået blandinger fra Rigtig hundemad. Primært med ben og indmad. Husk at I skal tænke måltiderne som et helt foderdyr, med det rigtige forhold af muskelkød, indmad og ben. Mine frysere er ved at være tomme igen. For et par uger siden var de stoppet til randen, men de har spist alt det kød jeg har haft købt hjem til dem :o I går var jeg ude og hente et par kaniner til dem i Asaa. De var levende, så jeg måtte selv stå for aflivningen, hvilket jeg ikke tidligere har prøvet. Heldigvis har jeg før været med til aflivning af kaniner (som tilskuer) og fik det genopfrisket, så det gik helt problemfrit, og så har vi lidt mere i fryseren. Jeg slipper dog ikke for en tur ud til rigtig hundemad i løbet af ugen, og måske kan jeg også finde nogle mus til dem som jeg kan aflive.

Vi har været i løbegården i dag, og det har de nydt i fulde drag :D Jeg har selvfølgelig også taget billeder til jer :)

Flying Ascari

Flying Ascari

Flying Button

Flying Button

Flying Senna

Flying Senna

Flying Schumacher

Flying Schumacher

Flying Farina

Flying Farina

IMG_1636

Flying Lauda

 

Flying Schumacher

Flying Schumacher

Flying Alonso

Flying Alonso

IMG_1598

Flying Hawthorn

Flying Hawthorn

Flying Raïkkönen

Flying Raïkkönen

Der er lukket for kommentarer.