10 uger, vaccine og 1. flyttedag!

Jeg havde nogle afspadseringstimer, og kørte derfor tidligt fra arbejde for at få vaccineret de små. De var rigtigt dygtige og fik meget ros :) Piquet bed mig i næsen den lille lort, men ingen bed dyrlægen :D

Da jeg kom hjem nåede jeg kun lige en hurtig rengøring i ilderværelset, og så stod Elisabeth (Aalborg) her for at hente lille Raïkkönen aka Raia.Da hun tog hjem kom min veninde forbi, som gerne lige ville nå at hilse på hvalpene før de alle skulle flytte ud, og lige da hun gik kom Mia og Janus og oveni også Morten. Så lige pludselig er her 4 babyer mindre! Elisabeth har opdateret mig og skrevet, at Raia allerede sover i  hendes arme :D Og så har hun sendt et billede af den lille bandit som har gravet grus ud over det hele, og også begravet sin mus i det.

Jeg har taget billeder og vejet dem i dag, det var jo sidste dag jeg havde alle, så synes det hørte sig til :) I morgen kommer Elisabeth (Sjælland) og henter alle Sjællandsilderne, så bliver her for alvor tomt!

Jeg synes jeg havde så meget at skrive i dag, men jeg er helt bombet, så det er væk for mig. Noget af det var nok rent praktisk, men det kommer nok i morgen.

Vægte:

Flying Schumacher / Sort dreng: 815
Flying Ascari / rød dreng: 877
Flying Alonso / grøn dreng: 666
Flying Hunt / blå dreng: 857
Flying Button / orange dreng: 711
Flying Hawthorn / lilla dreng: 879
Flying Lauda / hvid dreng: 848

Flying Senna / sort pige: 620
Flying Farina / rød pige: 626
Flying Räikkönen / grøn pige: 603
Flying Piquet / hvid pige: 591

Flying Alonso

Flying Alonso

Flying Ascari, som ikke gad sidde stille

Flying Ascari, som ikke gad sidde stille

Flying Button

Flying Button

Flying Farina

Flying Farina

Flying Hawthorn

Flying Hawthorn

Flying Hunt

Flying Hunt med strithår

Flying Lauda

Flying Lauda

Flying Piquet laver ansigter

Flying Piquet laver ansigter

Flying Raia blev ved med at forsøge at hoppe sin vej

Flying Raïkkönen blev ved med at forsøge at hoppe sin vej

Flying Schumacher

Flying Schumacher

Fine, mørke Flying Senna

Fine, mørke Flying Senna

Alonso har fundet et godt sted

Alonso har fundet et godt sted

Farina er helt færdig

Farina er helt færdig

Piquet er gået død

Piquet er gået død

En tanke om "10 uger, vaccine og 1. flyttedag!"

  1. Sikke nogle søde billeder. Senna er da bare for smuk! :-)