Alle hvalpe er flyttet :o

Så er alle flyttet, men helt stille er her ikke. Vi er nemlig begyndt på sammenførslen med Ascari og resten af banden. Da de tog afsted var han så ked af det og kunne slet ikke forstå det :( Hvalpene har været lidt sammen med de voksne, men kun Nori, Tofta og Lugh. Meep har lige hilst på dem,  men hun er bange for dem og lidt hysterisk, så det har kun været kort. Det gik meget fint lige først med sammenførslen. Meep og Joa gemte sig for Ascari og Lugh vaskede ham i nakken og slæbte ham lidt rundt. Men nu bliver han jagtet lidt af Lugh – ikke slemt, men alligevel. Joa og Meep er smidt på værelset. Da de fandt ud af at Ascari ikke bider igen, blev de pludselig meget modige og skulle jorde ham – især Meep. Det er nok at der er en der banker ham, så nu er han sammen med Nori, Tofta, Lugh og selvfølgelig Robyn. Når Lugh så stopper med at være efter ham sætter vi Joa og Meep ind en efter en, så det ikke bliver for meget.

Sjællandshvalpene er jo næsten lige kørt, og udover Elisabeths, kommer de andre først hjem til deres nye hjem i morgen. Hawthorn har det godt hos Mia og Janus. Har grædt lidt og forstår ikke helt at de voksne ildere ikke gider ham, men derudover virker det som om det går godt med ham og at de er glade for ham. Raia har fået tæsk af Fritzl, som hun skal bo med. Han har været ret strid ved hende, men heldigvis er hun glad for sin nye madmor og kan finde trøst der. Jeg tager ud og ser om jeg kan hjælpe lidt med sammenførsel i morgen. Jeg ville jo bare ønske det var gået glat og problemfrit, men desværre er det jo hvad man kan forvente med sammenførsler. Jeg håber virkelig at sjællandsholdene får det nemt! Men deres hvalpe kommer jo to og to, så de har i det mindste hinanden. Jeg synes det er rigtigt svært at sidde her og ikke kunne gøre så meget ved det. Jeg vil have at mine babyer har det godt og er glade derude! Men jeg ved at alle køberne gør det godt og passer godt på dem. Mortens to ildere har det godt. De har leget med hans nevø (? tror jeg det er?) og hans søster i dag. De var kommet ud af det bur som Morten havde bygget, men nu skulle det være forbedret :) De små banditter. Så vidt jeg ellers kunne forstå går det rigtigt fint med dem.

I skal i øvrigt lige alle sammen huske at registrere deres chip på www.chipregister.dk og http://www.inges-kattehjem.dk/dansk-katteregister De to sider er gratis. I kan også registrere i http://katteregister.dk/ Det koster et engangsgebyr, men er det sted mange dyrlæger søger. Husk nu at få det gjort! Jeg har heller ikke udfyldt den første side i deres sundhedsbøger, da jeg synes I selv skal gøre det med jeres oplysninger :) Det er jo jeres basser nu! Jeg vil også opfordre jer alle til at forsikre dem hos agria dyreforsikring: http://www.agria.dk/

I får lidt billeder fra sammenførslen. Jeg kommer til at skrive lidt herinde de næste dage med hvordan det går ude hos de forskellige med de opdateringer jeg får. Så kan I også følge en smule med.

IMG_2023

Ascari vil MEGET gerne have saksen

Ascari vil MEGET gerne have saksen

Joa og Meep har søgt skjul fra den ekstremt farlige hvalp

Joa og Meep har søgt skjul fra den ekstremt farlige hvalp

 

En tanke om "Alle hvalpe er flyttet :o"

  1. Dejligt med opdateringer. Det er jo spændende at høre, hvordan det står til i de andre hjem (også dit!) :-) Håber basserne falder godt til på Sjælland.