Dagens opdatering

I morges blev sjællandshvalpene hentet hos Elisabeth. Udover at Piquet fik hapset i Heidis kæreste Tommi, gik det fint med afhentning, og indtil videre har jeg fået gode tilbagemeldinger også :)

Hos Heidi og Tommi har Alonso og Senna opført sig pænt. Senna har været lidt forsigtig da de kom, hvilket var forventet, da hun generelt har været en smule mere tilbageholdende end de andre tøser. De to hvalpe har mødt en af deres kommende roommates, Flying Temari fra vores 2012 kuld, og det er gået rigtigt fint :)

Hos Mia går det godt med sammenførslen. Hun har også to piger fra 2012 kuldet, og de har taget ret pænt imod Baarko (Hawthorn). Gigs (Flying Miso) er ikke helt glad for ham, men de har spist vitaminpasta og æggeblomme sammen, så det skal nok komme til at gå rigtigt fint.

Hos Lene og Kenneth har hvalpene hygget og nydt deres nye omgivelser. Farina lagde sig til at sove i nogle rør, som Lene og Kenneth til sidst var nødt til at skille ad, så deres andre ildere også kunne få lov at komme ud :P

Hos Elisabeth (kbh) har Hunt charmet sig ind, men han har jo også det skønneste sind :D Piquet tester dem og kan godt finde på at bide, men Elisabeth siger det er indenfor normen. Det er nok stadig godt hun ikke kom til en begynder!

Jeg var ude hos Elisaebeth (Aalborg) i dag fordi hendes sammenførsel i første omgang ikke var gået så godt. Jeg tog derud lidt med bange anelser, men det var dejligt at se hvor glad hun er for lille Raia :D Og Raia har været dygtig og ikke bidt, hun kan nappe lidt i fødder, men forstår et AHAH (stolt opdrætter!). Heldigvis kan hun godt sige fra overfor sin nye ilderfælle, så det skal nok gå, selv om det nok ikke bliver en hurtig sammenførsel :)

Hos Morten går det også godt med Lauda og Button, jeg skal ud og besøge dem torsdag, og det glæder jeg mig rigtigt meget til :D

Her hos os har jeg sammenført i dag. I går aftes satte jeg jo Ascari sammen med de andre, men han har kun sovet sammen med Robyn, Tofta og Nori, da Lugh var lidt efter ham og Meep og Joa ikke var søde. Jeg startede derfor med at sætte Lugh ind på værelset til de andre, for at tage det et skridt af gangen. Det gik ret godt. Lugh var først ikke efter ham, men så begyndte Ascari selv at hoppe på Lugh, fordi han bare SÅ gerne vil lege. Det udviklede sig så til at de slåssede, men ikke ret slemt, og Ascari tæskede Lugh ligeså meget som Lugh tæskede Ascari. Min plan var så at sammenføre med Joa og til sidst Meep. Men da Hessel kom hjem, ville han gerne prøve at have alle ude i løbegården. Jeg havde allerede sat alle pånær Meep og Joa derud, og var lidt skeptisk. Hessel lovede at sidde ude ved dem og tage fat i dem hvis der blev noget, så det blev planen. Især Meep var en del efter ham, men de endte med at sove i kassen alle sammen – Dog med Joa der lå meget ude i kanten fordi hun faktisk ikke gad ind til den lille lort. Lige nu er de på værelset. Der har de været siden vi tog dem ind. Normalt ville vi tage dem ind i stuen, men der har ikke været en lyd derinde fra, så vi er blevet enige om bare at lade dem være sammen derinde og så se hvordan det går. HVis vi tager dem ind i stuen er der bare risiko for at de starter forfra med at slås…

Jeg regner med at jeg i løbet af ugen får smidt alle billederne på dropbox så i kan få dem. Det der kan tage lidt tid er at jeg også skal have skrevet hele stamtavlen ind, og bare den side I fik tog et par timer at lave! Og så er det jo besværligt når vi kommer til de næste generationer. Jeg ved godt jeg også sagde det i går, en husk nu at registrere chippen :D Og hvis I vil have forsikring er det også en god ide at gøre det mens de er små og ikke har fejlet noget, så de er fuldt dækkede.

Undskyld den lange og tunge opdatering. Det betyder jo sindssygt meget for mig hvordan det går derude, og jeg tænker at I måske også er interesserede, så jeg håber da I følger lidt med :) Men så længe jeg bare får opdateringer, så er eg glad :D Det er nemmere at acceptere at de ikke er her mere, når jeg ved at I er glade for dem <3

En tanke om "Dagens opdatering"

  1. Hvor lyder det bare dejligt, at det går fint nok rundt omkring. Og skønt Ascari sov sammen med dem alle :D!