At vælge det rigtige hus: Sørg for at det virker for dig

Leder du efter et nyt hjem? Det er en kompleks proces, men belønningen er stor – et tilflugtssted fra verden, et sted for underholdende, en behagelig og sikker rede for en voksende familie – et sted hvor du kan oprette omgivelserne og beslutte, hvordan man lever i dem.
Før du begynder at lede efter dit nye hjem, er det bedst at gøre nogle omhyggelige overvejelser. Hvordan vil du bruge dit hjem? Vil du til at underholde en masse? Foretrækker du små sammenkomster eller overdådige partier? Er du en grill møtrik? Vil du være i stand til værtsfamilie og venner for natten eller ugelange ophold? Måske du ikke ønsker alle de slægtninge hober sig i dem, og ønsker en hyggelig lille retreat og en undskyldning for at sætte pårørende på det nærmeste motel. Alle disse spørgsmål tyder meget forskellige behov for plads. Hvis du gerne vært hyppige små middage, for eksempel, kan en stor spise i køkkenet eller separat spisestue være en prioritet. Hvis du ønsker at smide en stor bash med jævne mellemrum, en stor stue, og i varmere årstider, en anlagt have eller dæk med masser af plads til siddepladser ville være et aktiv, som ønsker et meget funktionelle, professionel stil køkken. En grill møtrik brug absolut for en stor baggård; og hosting slægtninge kræver ekstra soveværelser (eller rum, som hurtigt kunne omdannes til værelser) og helt sikkert mere end én bad.
Lave en “must have” liste til dit nye hjem: Spis-in køkken, færdige kælder, stor baghave, havearbejde plads, i-jorden pool – uanset hvad du mest lyst. Derefter gå gennem din liste og prioritere, baseret på hvor du virkelig planlægger at leve.
Forudsat, at du ved det generelle område, hvor du ønsker at leve, er det også vigtigt at have en liste over byer hvor du gerne vil leve. Afhængig af din familiemæssige status – børn i skole eller ej, gift, single, ung, kan midaldrende, nærmer eller tidligere pensionsalder – du faktor i kvaliteten- og cost – skolerne, skattegrundlaget, tilstedeværelse eller fravær af kulturelle arrangementer, og så videre.
Når du har virkelig defineret din ideelle hjem og mulige placeringer, er du klar til at kontakte en ejendomsmægler. Lad din agent ved, hvad du leder efter i et nyt hjem, og han eller hun vil være i stand til at søge en flere lister Service (MLS) database og generere en liste over mulige boliger.
Du har gjort din drømme i form af et ideelt hjem; nu er det tid til at få praktiske. Hvis du ikke har ubegrænsede midler til at bygge din egen perfekt hus i den perfekte beliggenhed, chancer er du nødt til at gå på kompromis. Her er hvor prioriteterne, der kommer. Hvis du vil have masser af plads til sammenkomster, men kan ikke finde en stor nok med køkkenet ønskede hus, kan du vælge et stort hjem og remodel og udvide køkkenet selv. Grill møtrik kan være i stand til at leve med et lille køkken, så længe han har en stor baggård.
Tynde ud muligt hjem til måske en halv snes muligheder, og lave aftaler at se disse egenskaber. Hvis mere end én person vil være involveret i købsbeslutningen, sørge for alle involverede parter er til stede for visningen. Få alle de oplysninger du kan fra ejendomsmægler om hver egenskab, før du besøger det – Egenskabsbeskrivelser, oplysningserklæringer, gerning oplysninger hvis tilgængelig – og læse det hele.
Medbring en liste over mulige spørgsmål at spørge om hver ejendom, samt en kontrolliste til dine ønsker og behov. Som du se ejendommen, tage noter, og diskutere hver ejendom efter at have set det med din ejendomsmægler. Forsøge at faktisk ud egenskaber, som du går; Når du har set to egenskaber, sammenligne og kontrast dem og forsøge at fjerne en hvis du kan; derefter gå videre til den tredje ejendom, og igen forsøger at fjerne en. Du kan muligvis ikke opnå dette fuldstændigt, men selv hvis du skærer mulighederne i halve ved hjælp af en systematisk tilgang, vil du være tættere på dit mål.
Husk, at nogle ting du kan lave og nogle du ikke har; så sørg for denne nye hjem vil fungere for dig den måde du ønsker det til. Det nydeligste hus i verden kommer ikke til at være et lykkeligt sted hvis det kramper din livsstil. Så gå til praktiske og funktion, og hvis nødvendigt tilføje finpudse dig selv.

En tanke om “At vælge det rigtige hus: Sørg for at det virker for dig”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.